KUUTAMO-SHOP

Kiannonkatu 6, Suomussalmi
Avoinna: ma-pe klo 8-16

Soita toimistolle

KuutamoShop on paikallisten, luonnonläheisten ja ainutlaatuisten tuotteiden kehto. Luomu- ja yrttituotteet, poron- ja lampaantaljat sekä hauskat muistamisjutut itselle tai lahjaksi! Poikkea kurkkaamaan!

Kirjoja

Kirjavalikoimamme päivittyy vähän väliä. Paljon paikallisten kirjoittamia kirjoja sekä ajankohtaisia muita uutuuksia. Suomussalmi- pitäjä- ja kylähistoriaa, käsitteleviä kirjoja, mm. Raattentie-sarjakuvakirja ja
Suomussalmen uusin historiakirja. Tule tarkistamaan kauden uutuudet!

Käsitöitä

Ihania, lämpimiä sukkia sukkaseipäästä, lapasia lankulta, lammaspohjallisia ja pyllynalusia talven pakkasiin!
Suomussalmi- ja Hossa-sukkia, Suomussalmi- lapasia, Kainuun lapasia ja pipoja. Ihania pitkävartisia Vanhan pappilan sukkia ym. kudonnaisia Huovutettuja pussukoita, laukkuja ja tonttuja sekä käsin tehtyjä kynttilöitä tuomaan valoa ja iloa! Karhunpääkuksia ja muita puu- ja pärekäsitöitä.

Luontaistuotteita

Luonnon voimaa ja vastustuskykyä lisää saat Puolangan Ärmätin nokkostuotteista ja Biokian marjaherkuista. Kuusenkerkkä-, ruusunjuurisiirapit ovat tunnetusti luontaisia apuja moniin vaivoihin. Luomumurot ja Kaurajuoma hellivät vatsaa. Ja paljon muuta luontoäidin helmasta.

Suomussalmi ja Hossatuotteet

Tietysti Suomussalmi T-paidat ja lippikset sekä Hiljaisen Kansan uudistetut T-paidat kuuluvat vakio valikoimiin. Hiljaisen Kansan kortit, julisteet ja taulut ovat myös meillä!
Hossa t-paidat, -puukot –kassit ja –korut ovat myös korkealaatuisia ja kysyttyjä tuotteita.
Keramiikkataiteilija Ulla Harjun Niittykahvila-sarjan snapsilasit, mukit ym. uudistettua designia. Häneltä on myös uutuutena ihania lasikoruja.

Suositut lahjat: Tommi-puukot käy nappamassa mukaan!